Beşiktaş Adana Demirspor / Demirspor ile Beşiktaş 20 yıl sonra! | Adana Demirspor ... - Adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden canli izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Adana Demirspor / Demirspor ile Beşiktaş 20 yıl sonra! | Adana Demirspor ... - Adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden canli izleyebilirsiniz.. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Ilk basımı 2009 olan yavuz yıldırım, mustafa uçar'ın derlediği sıcağıyla, acısıyla adana futbolu kitabından; Lig'i şampiyon bitirip süper lig'in yeni takımı olan adana demirspor'u karşı karşıya getirecek hazırlık maçında, takımların ilk 11'i belli oldu. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var.

Mücadelesinde bugün, adana demir'le karşı karşıya gelecek. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti! | Press Haber
Beşiktaş, Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti! | Press Haber from www.presshaber.com
64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Adana demirspor played against beşiktaş in 1 matches this season. A spor'un naklen yayınladığı adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden de canlı olarak takip edebilirsiniz. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. On sofascore livescore you can find all previous adana demirspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches. Süper lig'i şampiyon bitiren beşiktaş ile 1.

1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal.

Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim. Lig'i şampiyon bitirip süper lig'in yeni takımı olan adana demirspor'u karşı karşıya getirecek hazırlık maçında, takımların ilk 11'i belli oldu. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. İşte beşiktaş adana demirspor maçı özeti ve golleri. Ilk basımı 2009 olan yavuz yıldırım, mustafa uçar'ın derlediği sıcağıyla, acısıyla adana futbolu kitabından; Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4. 1991 1992 sezonu namağlup şampi̇yon beşi̇ktaş 16 5 1992 bjk 1 sariyer 0 maçın golü ve şampiyonluk turu i̇skeçe'li kartal. Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi.

Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi. Mücadelesinde bugün, adana demir'le karşı karşıya gelecek. Ziraat türkiye kupası f grubu 4. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Ilk basımı 2009 olan yavuz yıldırım, mustafa uçar'ın derlediği sıcağıyla, acısıyla adana futbolu kitabından;

Beşiktaş, Adana Demirspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı ...
Beşiktaş, Adana Demirspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı ... from foto.haberler.com
Adana demirspor played against beşiktaş in 1 matches this season. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. A spor'un naklen yayınladığı adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden de canlı olarak takip edebilirsiniz. Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş: Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1.

Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi.

Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş: Ilk basımı 2009 olan yavuz yıldırım, mustafa uçar'ın derlediği sıcağıyla, acısıyla adana futbolu kitabından; A spor'un naklen yayınladığı adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden de canlı olarak takip edebilirsiniz. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. On sofascore livescore you can find all previous adana demirspor vs beşiktaş results sorted by their h2h matches. Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Süper lig'i şampiyon bitiren beşiktaş ile 1. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak.

A spor'un naklen yayınladığı adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden de canlı olarak takip edebilirsiniz. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan.

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü'nün Beşiktaş üzerinden ...
Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü'nün Beşiktaş üzerinden ... from www.futbolarena.com
Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi. Adana demirspor beşiktaş maçını haberimizden canli izleyebilirsiniz. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Mücadelesinde bugün, adana demir'le karşı karşıya gelecek. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı. Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4.

Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan.

Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. Ziraat türkiye kupası f grubu 4. Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. Adana demirspor played against beşiktaş in 1 matches this season. Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. Ilk basımı 2009 olan yavuz yıldırım, mustafa uçar'ın derlediği sıcağıyla, acısıyla adana futbolu kitabından; 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş: Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Süper lig'i şampiyon bitiren beşiktaş ile 1.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama